Родина Скопових

Родина Сипухових

Сокіл лісовий двосмуговий (Micrastur gilvicollis) PDF Print Email

Сокіл лісовий двосмуговий

Сокіл лісовий двосмуговий – це неотропічна птаха. Ареал її поширення простягається від східної Колумбії до південної Венесуели, займає східний Еквадор, схід Перу, північний схід Болівії та бразильську Амазонію.

Міграцій цього виду не зафіксовано.

Зустрічається в долинах, рідше в передгір’ях. Надає перевагу вологим лісам.

Ареал розповсюдження сокола лісового двосмугового

Голос сокола лісового двосмугового:

Харчується дрібними ссавцями, птахами, рептиліями та комахами. Полює в середніх і нижніх частинах лісу, перелітаючи з одного місця вичікування на інше.

Інформація щодо розмноження цього виду відсутня.

Сокіл лісовий двосмуговий зблизька

Сокіл лісовий двосмуговий дуже поширений, але рідкісний на півночі Південної Америки. У Французькій Гвіані можливо є найпоширенішою хижою птахою. Даному виду вимирання поки не загрожує.

 

ПІДБІРКА ВІДЕОМАТЕРІАЛІВ

 

Відео надає чудову змогу розгледіти сокола лісового двосмугового.

Якісний запис голосу птахи.

Дослідження сокола лісового двосмугового.

 

FORM_HEADER


FORM_CAPTCHA
FORM_CAPTCHA_REFRESH